Kennel Blondietales

Jag heter Emma och har kennel Blondietales tillsammans med min sambo Mikael och våra två staffar Baileys och Humla. Vi har också två unga halvfodertikar på ”tillväxt”. Jag har genomgått uppfödarutbildning, och är engagerad i rasklubben både genom styrelsearbete och arbete med Uppfödarkommittén, då hälso- och avelsfrågor ligger mig varmt om hjärtat.
Tävlingslydnad är min favoritgren inom hunderiet, då jag gillar att nörda ner mig i den svåra balansen mellan detaljer och helhet, och har förmånen att ha två lika nördiga och engagerade fyrfota träningskompisar 🙂

Kennel Blondietales har som avelsmål att ta fram staffar lämpade för lydnad, agility och bruksgrenarna. Vi söker dig som har tränings- och tävlingsambitioner och hoppas kunna erbjuda ett bra ”råmaterial” i en Blondietalesvalp! Vi tillämpar kull-MH, kull-BPH, kull-röntgen inkl penn-hip samt barfar och råutfodrar både tik och valpar. Valparna genomgår SBKs Mentaltest Valp när de är 7 veckor, för att på bästa sätt kunna matchas ihop med rätt valpköpare.

6880140a20-blondietails

Kontakt
Emma Josefsson och Mikael Bengtsson
Stensätersvägen 5
511 31 ÖRBY
0709 74 72 59

Hemsida     Epost

Välkommen att följa oss på:
Blogg: www.kennelblondietales.wordpress.com
Fb-grupp: Kennel Blondietales
Instagram: @blondietales

Hälsningar,
Emma, Mikael, Baileys och Humla