Kennel Heart Staff

Hej!
Vi heter Åsa & Leo Lowejko och har sedan 2005 fött upp staffar under kennelnamnet Heart Staff. Vi bor tillsammans med våra tre barn, katt och de fyra staffarna Lisa, Sussie, Illy och Ludwig i den lilla byn Lommaryd, mitt på Småländska Höglandet.
Vår första staffe Ebba kom till oss 2003, och vi har sedan dess haft en stor kärlek till rasen. Under våra första år som uppfödare fick vi god kontakt med Stephen & Sandra Swift på kennel Longdrive i England, och har under årens lopp gjort flera engelska importer, vilka till stor del ligger till grund för vår avel i dag.
Staffen är social, energisk, modig, glad och extremt människokär, vilket passar oss utmärkt! Våra staffar är främst fullvärdiga familjemedlemmar, men vi åker även endel på utställningar samt tävlar Agility på amatörnivå.
Målet med vår avel är att få fram friska och sunda hundar, med stabil mentalitet samt en exteriör som är i god balans mellan bull och terrier. Vi föder främst upp familjehundar och det viktigaste för oss är att våra avkommor hamnar i kärleksfulla hem där de får mycket tid och blir en del av familjen. Vi är mycket måna om att ha en god kontakt med våra valpköpare och erbjuder givetvis livslångt stöd och support.
Vid seriöst intresse besök gärna vår hemsida!

Det går även bra att kontakta oss via mail eller telefon!

Kontakt
Åsa och Leo Lowejko
070-2833456 (Åsa), 070-2837645 (Leo)
Hemsida     Epost