Kennel Mindblowing

Jag heter Jennie och är innehavare av kennel Mindblowing. Vi håller till i vackra Roslagen, Norrtälje, ca 6 mil nordöst om Stockholm. I hemmet finns det en sambo vid namn Robin och sex staffar: Daisy, Harriet, Saga, Calibra, Femman och Maggie (alla tikar). De fyra sista är uppfödda av oss.
Intresset för rasen uppkom när vi skulle skaffa våran första egna hund när vi flyttade hemifrån. Det rådde en dispyt mellan mig och Robin inför detta då jag var sugen på en bullras och han ville ha en Tax!
Jag ska vara helt ärlig – för mig var det dess vackra utseende som lockade mig till en början, men när man började ta reda på mer om rasen insåg vi snabbt att den borde passa oss som handen i handsken – och så rätt vi hade skulle det senare visa sig!
Även Robin blev bokstavligt talat fast när vi hälsade på vår första staffes kull hos uppfödaren och 13 busiga pirayor bet sig fast i hans tröjärm och sedan hängde där.
Efter snart 10 år med rasen har vi inte ångrat valet en sekund!
Ett vanligt hundägande utvecklades under åren till ett intresse för avel. 2011 hade vi våran första kull och 2012 blev kennelnamnet godkänt.
Avelsmålet låter som rena klichén men ack så sann; att föda upp trevliga och sunda hundar både fysiskt och psykiskt är våran högsta prioritet. Att sträva efter rasstandarden (som inte bara handlar om utseendet såklart) är en självklarhet.
Vi kommer aldrig att avla bara för avlandets skull. Varje kombination vi gör har valts ut med stor omsorg och har en tanke bakom sig.

Besök gärna våran hemsida för mer information om våra hundar osv!

banner - Kopia

Kontakt
Jennie Holmberg
Estunavägen 42
761 53 Norrtälje
0736 37 81 62

Hemsida   Epost

Följ oss på instagram: kennelmindblowing