SSBTK 25år

SSBTK 25 ÅR HIPP HIPP HURRA!

Hej och välkommen till Ssbtks Jubileumssida! Här har vi samlat bilder och material från klubbens 25-åriga historia. Mycket nöje!
Förberedelserna inför jubileumsåret 2016 började redan för flera år sedan, då vi började avsätta medel i en särskild Jubileumsfond som skulle användas till aktiviteter för er medlemmar under jubileumsåret.

Det hela började under Vinterspecialen i februari med en stor jubileumsmiddag, där vi även fick tävla i världshistoriens klurigaste staffequiz…Under själva utställningen bjöds det på skojklasser såsom  Bästa Huvud, Bästa trix och Gladast staffe som lockade många deltagare.
På vårkanten anordnades det en Jubileumshelg i Stockholm där vi kunde prova på både nosework och dog parkour och höra en högaktuell föreläsning om index i avel av Katja Nilsson från SLU. Under rasspecialen i Gränna kunde man få prova på och lära sig mer om Stafford Athletics, under ledning av holländaren Marco de Kruijk, kennelprefixet Quinlent. Motsvarande jubileumshelg hölls i Göteborg på hösten, med prova på ringträning och viltspår och en intressant anatomiföreläsning av rasspecialisten Helen Reany, kennelprefixet Rolenska.

Alla aktiviteter vi anordnat för er under året har tillkommit efter önskemål från er medlemmar och vi i styrelsen tror och hoppas att 25-årsjubileet har motsvarat förväntningarna. Tiden går som bekant fort när man har roligt – och på länkarna här nedan har vi samlat gamla bilder från klubbens 25 år. Har du bilder eller information vi saknar? Skicka gärna in! Då blir vi jätteglada! Hör av dig till webmastern.

SSBTK i Tiden

SSBTK’s Ordföranden genom tiden

Klubbmästare och Brains & Beauty

BIS vinnare SSBTK Rasspecialer

Sugen på en riktig nostalgitripp? Brygg en kopp te, luta dig tillbaka i soffan och klicka på länken: Svenska Staffordshire Bullterrierklubbens Rasspecial i Gränna 2001