Valp/avelshane hänvisningsregler

Annonser för valpar
Möjligheten att annonsera valpar är borttagen pga bristande intresse att annonsera via rasklubben. Vi hänvisar till din egen plattform (hemsida/fb/blogg) och Köpahund.se.

Annonser för avelshanar
Du som uppfödare och/eller medlem i rasklubben är varmt välkommen att annonsera din/dina avelshanar på sidan hanar till avel. All annonsering är kostnadsfri!

Följande info skall finnas med i annonsen. Kopiera in i ett mail eller word dokument, fyll i och skicka sedan till webmaster (ssbtkwebred@gmail.com) tillsammans med bild. Om någon uppgift saknas, t.ex ett hälsoresultat eller BPH, ta ej bort raden utan fyll i de uppgifter som finns. Under tiden för annonseringen är man givetvis välkommen att uppdatera informationen om det behövs och byta bild.

Psst…Ett tips är att välja högupplösta bilder, vi kan tyvärr inte garantera kvalitén på övriga bilder. 

Namn
Födelsedata
Reg.nr
Färg
Höjd
Vikt
L2Hga (intyg bifogas, annars lämnas raden blank)
HC (intyg bifogas, annars lämnas raden blank)
HD
ED
Ögon (inkl. senaste datum för ögonlysning)
Bett
MH
BPH
Utställning
Övrigt
Kontakt

Observera – om ofullständig lista skickas in dvs om man raderat rader kommer den inte att publiceras. Uppgifter skall kunna kontrolleras, därför är det viktigt att det stämmer överens med vad som står på hunddata. L2hga/HC centralregistreras inte och därför skall intyg bifogas. Om intyg saknas, lämna raden blank.