Rasmontrar

Rasklubben har varje år rasmontrar med pussglada staffar på de stora utställningarna My Dog Göteborg i januari samt Stockholms Hundmässa i december.
Man brukar oftast bemanna montrarna 2 och 2 i tretimmarspass. Har du en miljöstabil staff som älskar folk och aldrig tröttnar på att bli klappad, är du som klippt och skuren för att stå i rasmonter. Lämna din intresseanmälan till ansvarig för respektive monter, du hittar aktuella kontaktuppgifter till Rasmonterkommittén på Kommittésidan

Stockholms Hundmässa

Nu söker vi monterhundar till Stockholm Hundmässa 9-10 december 2023!
 
Vi är anmälda till hundrastorget, tag chansen att vara med oss i klubbens rasmonter och visa upp er härliga staffordshire bullterrier för besökarna. Tillsammans med din hund bemannar ni montern ett pass på 3 timmar, någon eller båda dagarna. Man bör tänka på att hunden behöver vara van vid både stora och små människor, ljud och rörelser samt andra hundar.
Hunden ska även kunna delta i rasparaden vid bemanning av dagspasset. Vi hoppas ni vill komma och dela dessa dagar med oss!
 
Följande pass behöver bemannas, kontakta Jennie på utstallning.ssbtk@gmail.com vid frågor eller intresseanmälan!
 
Lördag 9 december
kl 09:00-12:00
kl 12:00-15:00 (obs rasparad)
kl 15:00-18:00 
 
Söndag 10 december
kl 09:00-12:00 
kl 12:00-15:00 (obs rasparad)
kl 15:00-18:00
 
För passen när det är rasparad måste man stå minst 2 personer då montern inte får lämnas tom, medan man deltar i paraden. Tema för årets rasparad är ännu inte släppt men kommer inom kort! 
Hunden ska vara vaccinerad enl. SKKs vaccinationsregler och inga valpar under 9mån får komma in på mässan.
Det kostar inget att komma in för att bemanna montern.