Valpmedlemskap

Du som uppfödare kan välja att stötta din rasklubb genom att betala in ett års valpmedlemskap till dina valpköpare när du har valpkullar. Valpköparna får samma medlemsförmåner som en fullbetalande medlem och kan delta i våra aktiviteter t.ex. Rasspecialen i Gränna, där många gör utställningsdebut och har fin samvaro med likasinnade. Ett valpmedlemskap är med andra ord en gyllene inkörsport till staffevärlden!
Din kennel stjärnmarkeras i Uppfödarlistan här på hemsidan, för att du som uppfödare skall lyftas fram lite extra.
 

När du löser valpmedlemskap skickar vi med Staffetten Valp, en jättefin nyframtagen specialutgåva av tidningen – perfekt att lägga med i valppaketen. Staffetten Valp innehåller info om rasen, klubben, våra specialutställningar, tips mm.

NYHET! Priset på valpmedlemskap är from 1/1 2023 sänkt från 200 kr till 150 kr!

Gör såhär:
1. Betala in 200kr/medlemskap till klubbens BG 5788-6004
2. Mejla ssbtk.kassor@gmail.com och berätta att du köpt x antal medlemskap och lämna din adress. Tidningarna skickas med posten så fort vi ser att pengarna kommit in på kontot.

3. Skicka in valpköparnas uppgifter när du får dem, ofta i samband med leverans men går såklart bra att skicka redan i steg 2 om du har dem då! Medlemskapen registreras när vi fått uppgifterna.

Tack för ditt stöd!

VALPMEDLEMSKAP 2023

Vi vill tacka följande uppfödare som under 2023 valde att stötta rasklubben med valpmedlemskap:

Hirkaho’s
Kronsäter’s
Källhagen
Lindvallarnas
Momentstaff
Playhills
Rochamgo
Staffelycka
Truxelis
Wangenstaff