Uppfödare

Här hittar du uppfödare över hela landet, fördelat på län, som är medlemmar i rasklubben. Uppfödare som är medlemmar har möjlighet att medverka på bland annat uppfödarmöten, där viktiga beslut om avel tas, och de är ålagda att följa RAS. Att välja valp från en rasklubbsansluten uppfödare är därmed en kvalitetssäkring!
Här kan uppfödare annonsera om kommande och födda valpkullar, de syns i respektive ruta för varje kennel.

Är du uppfödare och medlem i SSBTK och vill stå med på Uppfödarlistan? Vill du påa för kommande eller födda valpkullar? Maila dina uppgifter till webmaster.

⭐ Stjärnmarkerade uppfödare har dessutom valt att stötta rasklubben genom att betala ett års valpmedlemskap till sina valpköpare!

Observera att alla uppfödare, oavsett om man är medlemmar i rasklubben eller ej, är skyldiga att följa SKKs grundregler, Djurskyddslagen och Jordbruksverkets lagstiftning om hundavel. Du kan läsa mer om de olika lagstiftningarna här.

Rasklubben rekommenderar att föräldrarna till din valp har genomgått följande hälsotester: HD, ED, ögonlysning, känd status för L2Hga&HC samt känd mental status genom antingen MH eller BPH.

Ackepops

Robin Drakeving

Agazzis

Lena Thörn

Aggerstams

Martina Aggerstam

Amicus Bull

Anna Eriksson & Annsofi Gunnarsson

Atomkraft

Paloma Domingues

Ballstaff

Nicklas Nuland

Bass Staff

Lina Janernäs

Bayogoulas

Natacha Sundgren

Bites The Dust

Julia Nilsson

Blissful Hearts

Emelie Waller

Blondietales

Emma Josefsson

Boscobel

Christel Högberg Lundberg