Staffepromenad i Kalmar!

Välkommen på staffepromenad i Kalmar i december! 😀

Söndagen den 3:de december hoppas vi på att se många glada staffar med sina ägare som vill gå tipspromenad ihop som vi avslutar med glöggfika. Eventet är i samarbete med vår sponsor SBT1935 som delar ut förstapris till vinnaren med valfri produkt från deras sortiment. Tröstpris delas ut till övriga två deltagare med näst bäst resultat. Man är välkommen att vara med på tipspromenaden med sin staffe även om man inte är klubbmedlem, men det är endast medlemmar som kan vinna förstapris (man är självklart välkommen att anmäla medlemskap innan eventet).

Detta är en staffordshire bullterrier-träff så vi ber er respektera att det endast är för denna rasen. Vi håller våra hundar kopplade och håller lite distans. Har du ingen staffe men är nyfiken på rasen är man varmt välkommen att träffa hundarna och deras ägare.

Vi samlas kl 10:00 på Svinös grusparkering. För att ta sig till rätt sida om parkeringen skall man köra via Ängöleden och sen in på Svinövägen och bara följa vägen tills man kommer till en stor parkering. För frågor om vägbeskrivning kan ni höra av er till Nicole Grant på 0704745605.

Anmälningar skall mejlas till e-postadressen i annonsen senast 19:de november. Med mindre än 5 anmälningar ställs eventet in.

Hoppas vi ses första advent! 🕯️🎅🏼🎄❤️🐶